avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Extindere Comitet Executiv de la 3 la 5 membrii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Extindere Comitet Executiv de la 3 la 5 membrii

Buna ziua,
Am avut o AG in care ca hotarat ca C.Ex sa fie format din 3 sau 5 membrii in funcție de cum hotărăște AG pentru acel an.
Ce demersuri si unde trebuie sa fac eu in calitate de președinte pentru a face acesta modificare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 17:57, 27 Noiembrie 2014
Daca in statutul asociatiei nu este specificat expres numarul de membri ai comitetului, atunci nu trebuie sa faceti decat sa consemnati alegerea acestor membri in PV al AG din anul respectiv.

Simplu: hotararea se consemneaza in Registrul de hotarari ale adunari generale. Apoi, se aleg inca doi membri ...
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

Simplu : daca in statutul asociatiei la infiintare sunt prevazuti 3 membri , acestia formeaza comitetul executiv , nu este prevazut acest lucru , atunci puteti alege cati doriti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare numar membri comitet executiv emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Un comitet executiv este format din 5 membri inca de la infiintarea Asociatiei de proprietari. Numarul membrilor nu figureaza in statut sau in ... (vezi toată discuția)
Modificare nr. membri comitet executiv conjoint conjoint In Adunarea Constitutiva a asociatiei de proprietari au fost alesi 5 membri ai com. ex.In A.G-ale.care au urmat a fost pastrat acest numar al membrilor com. ... (vezi toată discuția)
Act aditional la statut asociatie proprietari ofeliaflorina ofeliaflorina Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat ... (vezi toată discuția)