Azi , nefiind prezent s-a judecat contestatia mea , impotriva solutiei date de prim-procurori .
Solutia pe scurt: În baza disp.art. 341 alin. 6 lit a Cpp, respinge ca nefondată plângerea petentului . Menţine Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal din data de 24.06.2014 şi Ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 759/II/2/2014 din 6.10.2014 fiind temeinice şi legale . Definitivă . Pronunţată azi 27.11.2014 în camera de consiliu .
Document: Hotarâre 27.11.2014
Plangerea impotriva rezolutiilor procurorilor se judeca in camera de consiliu. Nu e necesara prezenta petentului.
Este definitiva, nu mai poate fi atacata cu recurs.
Nicaieri ? Nici la Inalta Curte de Casatie si Justitie ? E o problema generala ... politistul cazului e prieten cu inculaptii si pe mine nu ma suporta ... procurul e de partea inculpatilor .,.. fiind nasul politistului ... Nu stiu ce sa zic .... la primul termen cand dopamna judecator era decisa sa desfinteze ordonanta data de procurori .. prim-procurorul Parhcteului Caracal a sustras acte de la dosar .. m-ai s-a amandat inca o data si azi , judecatoarea s-a schmbat .. cred ca au fost niste influente la mijloc... Cei de la CSM pot da o hotarere precum sa rejudece alta instanta dosarul deoarece aici , unde sa judecat cauza .. suspectez ca sunt influente ?
Daca stramut dosarul , o sa ii de-a alta solutie procurorul la Parchetul la care se stramuta ?
Va multumesc
Eu unde mai pot contesta decizia ? Daca fac sesizare la DNA si or sa zica cei de la DNA ca procurorul si judecatoarea au facut abuz in serviciu .... or sa reinceapa sa faca cercetarii in dosar ?