avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notare somatie la OCPI cu privire la un imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Notare somatie la OCPI cu privire la un imobil

1. Care este efectul notarii de catre executor unei somatii de plata, la OCPI, in Registrul Digital de Transcriptiuni si Inscriptiuni pentru un imobil care nu este inscris in Cartea Funciara si la care debitorul detine in proprietate o cota de 1/2?

2. Care ar fi urmatoarele actiuni pe care executorul ar putea sa le intreprinda? (de cca. 2 ani are instituita poprire pentru acest credit si incaseaza lunar o suma din venitul debitorului)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 27 Noiembrie 2014
1-In urma notarii sarcinii asupra 1/2 din bunul imobil,debitorul nu poate sa instraineze cota parte ce ii revine
2-Daca debitorul urmeaza sa achite integral c/v somatie,ulterior fie executorul judecatoresc sau cel care a achitat suma impusa in somatie,urmeaza sa radieze sarcina de la OCP|I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca executare silita bobanca bobanca Buna ziua, am contract un credit ipotecar pentru un apartament acum 10 ani, de anul trecut anu am reusit sa mai platesc ratele, din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)
Greºealã angajator (terþ poprit ) sau abuz executor judecãtoresc. Jeanel Jeanel Bună ziua. Datele problemei ce o supun analizei domniilor voastre. Vă rog să fiţi atenţi la succesiunea datelor calendaristice. 1) Salariat cu normă ... (vezi toată discuția)
Radiere notare somatie imobiliara otto2007 otto2007 Buna ziua. In 2011 am primit o informare de la OCPI Bucuresti ca s-a notat somatia imobiliara asupra imobilului meu in favoarea creditoareai......, Cererea ... (vezi toată discuția)