Buna ziua.
In 2011 am primit o informare de la OCPI Bucuresti ca s-a notat somatia imobiliara asupra imobilului meu in favoarea creditoareai......,
Cererea de notare a somatiei a fost facuta de Biroul Executorului Judecatoresc,,,
In 2.02.2011 am achitat debitul iar executorul care a facut cererea de notare a somatiei mi-a eliberat o dovada prin care stipuleaza:
Avand in vedere ca s-a achitat integral debitul si cheltuielile de executare in dosarul nr..., urmeaza a se inchide pozitia dosarului.
Eu acum vreau sa vand apartamentul. Intrebarea mea este daca in exptrasul de carte funciara pe care il va cere notarul la semnarea contractului de vanzare cumparare va aparea aceasta notare.
Ce ar trebui sa fac eu ca sa nu apara aceasta notare ?
Va multumesc, I-am trimis un mail executorului rugandu-l sa faca acest lucru, sper sa o faca, la OCPI e foarte greu sa te bage cineva in seama daca nu cunosti pe nimeni.
Executare silita
barbup
In anul 2011 s-a deschis un dosar executional pentru suma de 2500 lei cheltuieli de judecata la care se adauga cheltuieli de executare. Debitorul a platit pina ... (vezi toată discuția)