avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand se poate solicita plata taxei de timbru in rate?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand se poate solicita plata taxei de timbru in rate?

Buna ziua!
Mi s-a respins cererea de reexaminare referitoare la ajutorul public judiciar sub forma scutirii de la plata taxei de timbru.
Va rog sa imi spuneti, daca si cand pot solicita plata taxei de timbru in rate.
In situatia in care voi castiga procesul, pot solicita sa mi se plateasca cheltuielile de judecata in care sa fie cuprinsa si aceasta taxa de timbru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 14:12, 2 Decembrie 2014
Nu mai puteti solicita plata in rate, trebuia sa cereti prin cererea de reexaminare.
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
avvalentina, utilizator
Dar mai exista vreo cale de atac la cererea de reexaminare?
Nu exiseta, doar sa faceti alta cerere daca nu ati depasit vreun termen de prescriptie.Nu stim speta.
Exista vreun termen limita in care trebuie sa platesc taxa de timbru?
Va intreb acest lucru intrucat nu am momentan acesti bani si mie teama sa nu se depaseasca un anumit termen.
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! cai de atac !? Popescu2012 Popescu2012 Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !? Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor public judiciar aloistiloi16 aloistiloi16 Am de platit o taxa de timbru pe valoare in reconventional . Am avut termen si am depasit , dupa care am depus cerere de scutire si mi-a respins-o . Acum la ... (vezi toată discuția)
Cererea de acordare a ajutorului public judiciar/ cererea de ... Dragos935 Dragos935 Cererea de acordare a ajutorului public judiciar/ cererea de reexaminare suspenda termenul de 10 zile in care trebuie platita taxa judiciara de timbru de catre ... (vezi toată discuția)