avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru emis de ANAF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru emis de ANAF

Am primti din partea Oficiului de Cadastru o instiintare prin care se dispune dreptul de ipoteca legala in valoare de 1422 lei in favoarea ANAF,
Doresc sa cunosc ce inseamna acest sechestru mai exact.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:36, 28 Noiembrie 2014
ANAF a blocat o eventuala vanzare a proprietatii, se poate vinde dupa palta datoriei.
Daca achitati se va ridica ipoteca dupa ce se vor face toate demersurile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa evit o capcana la achizitionarea unui teren scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe apartament la cadastru nicusor-2015 nicusor-2015 Buna seara ,am o intrebare va rog,am un apartament si are sechestru pus la oficiul de cadastru si nu l pot vinde.Ce ma sfatuiti sa fac?Sa dau banca in ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)