avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate

sarcina are cam o luna...am lucrat 4 luni la o firma iar acum mi-a prelungit contractul pe alte 3 luni...am mai lucrat alte 7 luni la o firma,iar intre cele 2 locuri de munca am o intrerupere de 30 zile...eu pot sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului pe 1 sau 2 ani?dar daca nu imi prelungesc contractul mai pot beneficia (atunci sarcina ar fi cam de 4 luni)?cand ar trebui sa anunt firma ca sunt insarcinata fara sa am probleme?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 28 Noiembrie 2014
1. Spuneti data prezumata a nasterii copilului si ce statut aveti in fiecare din cele 12 luni premergatoare nasterii.

2. De asemenea spuneti care este perioada exacta a celor 30 de zile de intrerupere (de la data de ... pana la data de...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Cum sa beneficiez de maternal stoienescumaria stoienescumaria sunt gravida in 10 saptamani , nu am lucrat din noiembrie 2011, pot sa platesc din mana si sa beneficiez de maternal dupa nastere si unde ? (vezi toată discuția)
Sunt gravida si fara loc de munca, cum beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? ermilia ermilia buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine. sunt insarcinata si am lucrat doar 3 luni, beneficiez de asigurare pentru ca inainte sa raman ... (vezi toată discuția)