Am o mare problema in momentul de fata si nu-mi pot permite sa angajez un avocat asa ca sper ca imi puteti raspunde.In momentul cand m-am inscris pentru examenul de carnet de conducere mi-am facut analizele prin intermediul unei cunostinte vechi de familie care mi le-a facut intr-un timp rapid fara insa sa ceara nimic in schimb. Dupa un an de la data intocmirii dosarului pentru permisul auto am fost contactata de politia CFR cum ca analizele mele au fost realizate intr-un mod fraudulos la spitalul CFR si ca intru sub urmarire peneala pentru uz de falos, deoarece nr buletinului de analize era de fapt al altcuiva. Eu nu am stiut ca analizele mele au fost efectuate la spitalul CFR pana in momentul in care am ajuns la politie si mi-am vazut fisa.Prietenul care m-a ajutat lucra intr-o clinica privata si am fost ferm convins ca acolo mi-a efectuat fisa. Acum o singura intrebare am, am 19 ani, sunt in pragul BAC-ului si acesta este ultimul lucru care mi se putea intampla, ce pedeapsa pot lua eu date fiind circumstantele de mai sus?Va multumesc anticipat.
Deci sunt nauca rau si nu mai stiu pe cine sa cred......mi-am luat avocat, ea zice k nu prea am cum sa scap de dosar penal si k o sa-mi anuleze permisul. Sincer cel mai mult imi pare rau de permis pentru ca spre deosebire de alti care dau banu si primesc permisul prin posta singurul loucru iolegal pe care l-am facut au fost analizele astea nenorocite, k in rest m-am chinuit zdravan sa-l obtin am invatat si n-am dat un leu nicaieri si acum sa o iau de la cap, mai ales k o sa trebuiasca sa fac naveta la facultate mi se pare cel mai absurd lucru, am un an de cand am carnet si nu am nici macar o amenda, nu merg niciodata fara centura si n-am fost nici macar oprita de politie pentru control. Dar banuiesc ca nu o sa ia nimeni8 in calcul aceste lucruri si in timp ce eu sunt considerata pericol public si raman fara carnet adevaratele pericole umbla linistite prin oras, capabile oricand de un accident.Acum as vrea sa stiu si parerea dumneavoastra, raman fara permis?
Anularea permisului de conducere se dispune pentru urmatoarele situatii:
a) pentru infractiunile care au avut ca urmare moartea sau vatamarea grava a integritatii corporale ori sanatatii uneia sau rnai multor persoane ori de distrugere a unuia sau mai multor vehicule, savarsite ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie;
b) pentru infractiunile prevazute la art. 77, art. 78 alin. (2) si la art. 79 alin. (1), (3) si (4) din Codul Rutier;
c) pentru infractiunile prevazute la art. 81 alin. (1) din Codul rutier;
d) in cazul aplicarii pedepsei complementare a interzicerii exercitarii profesiei sau ocupatiei de conducator de vehicule.
e) in cazul in care titularul acestuia a decedat.
Pedepse
pmrs
care ar fi pedepsele pentru urmatoarele fapte?:
abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la folosirea sau prezentarea ... (vezi toată discuția)