avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap

As dori sa stiu daca tatal meu, pensionar de 65 de ani, care a suferit o operatie de inlocuire a articulatiei soldului ca urmare a unei afectiuni de coxartroza stanga, poate beneficia de certificat de handicap

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:29, 28 Noiembrie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este competenta sa analizeze documentele medicale sa verifice starea de sanatate si in final sa hotarasca daca elibereaza decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap in cancerul de san carmenilona carmenilona In iunie 2013 am suferit o operatie de mastectomie totala san stang in urma diagnosticarii cu cancer de san. Pot beneficia de certificat de handicap? Daca da, ... (vezi toată discuția)
O persoana in varsta, cu proteza de sold, care merge cu mare greutate, are dreptul la indemnizatie de handicap? g..e g..e Va prezint urmatoarea situatie: acum 3 ani, o persoana de 72 de ani, din cauza coxartrozei, a suferit o operatie de protezare a soldului. In urma operatiei, ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap Florin.P Florin.P Buna ziua! Mama mea ,in varsta de 79 ani , a suferit o interventie pentru protezarea totala a soldului acum 3 saptamani. De acum este nevoita sa se deplaseze ... (vezi toată discuția)