avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces drepturi salariale pierdut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces drepturi salariale pierdut

in 2013 am pierdut un proces cu litigii de munca , pentru ajutoarele le iesirea din sistemul militar ( solde compensatorii ) cum stim toti. In tara o instanta si o curte de apel a dat castig de cauza unui politist exact pe aceeasi speta si lege ca a mea.
Pot sa dau din nou in judecata sau sa se rejudece cumva cazul din nou sau la instantele europene ce sa fac , cum ma sfatuiti ?
Din pensia pe care o am nu-mi mai permit un avocat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:09, 28 Noiembrie 2014
aveati posibilitatea sa atacati cu recurs ( apel) sentinta intitiala. nu puteti deschide un alt proces cu acelasi obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta procedura penala MihaelaStancu02 MihaelaStancu02 In primul ciclu procesual Curtea de Apel, care a judecat fondul a omis sa se pronunte pentru 2 infractiuni pentru care inculpatul a fost trimis in judecata si ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)