avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare

Buna ziua,

Am incheiat un contract de vanzare-cumparare si am niste neclaritati in privinta lui:
1.Pe el este trecut ca si titul DUPLICAT, iar dedesubt este scris numai CONTRACT DE VANZARE.
2. Ni s-a spus ca ce am primit noi nu trebuie semnat, altfel isi pierde valoarea (la un momant dat scrie ca x si y au inteles continutulsi au consimtit la autentificarea prezentului inscris si au semnat unicul exemplar.)

Intr-adevar, undeva se specifica ca prezentul contract a fost intocmit in 4 exemplare si are acceasi forta probanta ca originalul.
Iar in alta parte se specifica ca a fost tehnoredactat la .... intr-un exemplar original care ramane in arhiva biroului notarial si 4 duplicate.
Este ok asa?
Nu ar fi trebuit sa fie toate exemplarele originale si semnate de ambele parti?
Nu ar fi trebuit sa scrie CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE si nu doar CONTRACT DE VANZARE?
Cel mai recent răspuns: a-elena , utilizator 14:41, 28 Noiembrie 2014
Nu se mai eliberează originalul către părți ci doar duplicate, originalul rămâne la notar.
Si este ok sa fie trecut numai Contract de vanzare si fara semnaturile partilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare ap. prin notariat, stampilat, inregistrat, dar nesemnat de parti Lidia2012 Lidia2012 Am incheiat un act de vanzare-cumparare a unui apartament , dar Notariatul ne-a eliberat partilor cate 2 exemplare DUPLICAT, care poarta stampila in sec a ... (vezi toată discuția)
Procura nesemnata CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Este legala si poate fi folosita in instanță o procura speciala nesemnata de cel care o da? (Mandant).Scrie mandant....numele s.s si atât fara ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare apartament malinadevala malinadevala Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo diferenta intre un contract de vanzare si un contract de vanzare-cumparare?O ruda a achizitionat un imobil ... (vezi toată discuția)