Intrebarea mea de azi priveste adeverinta de vechime, mai precis ce anume trebuie sa contina ea. Am fost angajat part time la o companie pe o pozitie inferioara, dupa care, dupa foarte putin timp, s-a incheiat un act aditional pentru full time si o pozitie superioara.
Prima intrebare: Avand in vedere ca functia si durata muncii mi-a fost modificata intr-un timp scurt, vreau sa va intreb cum suna prima fraza din adeverinta de vechime, respectiv daca trebuie sa sune asa: "'prin prezenta se adevereste ca X ... in baza CIM cu norma partiala, inregistrat la ITM, in functia de (pozitia inferioara)". Adica, se trece aici numai norma partiala si pozitia inferioara, nu? Iar norma full time si pozitia superioara doar in tabelul cu modificarile aparute in timpul contractului, nu?
A doua intrebare: Mie, in contract mi s-a incheiat un alt act aditional pt modificarea articolului "Alte Clauze". Textul modificat este un paragraf de 3-4 randuri. Se trece in adeverinta si aceasta modificare (chiar daca este lunga)? Dupa cum v-am spus, exista un act aditional intre mine si angajator pentru aceasta modificare. Clauza nu se refera la salariu sau functie, evident. Practic, va intreb daca angajatorul este obligat sa treaca la mutatii absolut toate modificarile survenite la contract, prin acte aditionale, chiar daca nu se refera la salariu sau functie?
In adeverinta de vechime se trec toate schimbarile care au intervenit pe durata executarii contrcatului individual de munca - modificare, suspendare, executare, incetare c.i.m.
Daca modificarea c.i.m. nu se refera la durata contractului, felul muncii,salariul sau timpul de muncă , atunci nu se va mentiona in adeverinta de vechime.
Aveti aici un model de adev de vechime: www.avocatnet.ro/content/art...
prima inreg va fi : "angajat pe durata nedeterm/determ 1/2 norma"........, apoi "modificat durata contractului", apoi "modificat functia", etc.