Buna ziua,
As dori sa va cer ajutorul intr-o problema.
In urma cu aprox. 6 ani am redevenit proprietarul unui teren prin legea retrocedarii. Inainte de a reintra in posesia terenului, bunul meu vecin mutase gardul, luand jumatate din terenul meu. In urma retrocedarii, si-a mutat gardul, dar nu pe limita de proprietate (terenurile fiind terasate, pe o panta, iar terasa reprez. limita de proprietate), ci cam 30 cm pe partea mea. In CF apar 342 mp, facand o ridicare topografica, au iesit 342 mp, dar cu pozitia actuala a gardului, care nu este si cea corecta. Anul acesta mi-am construit o casa si vecinul, teribil de invidios, a facut reclamatii peste tot din cauza ca mi-am facut geamuri catre el, desi toate actele sunt in regula si distanta e respectata fata de gardul pe care l-a pus el, fara a avea martori, fara a ma anunta (nu trebuia sa fiu anuntat cand a facut gardul, pt a vedea daca distanta e corecta?) Daca initial nu vrusesem sa intru in conflict, stiind ce fel de om este, m-am razgandit si vreau sa rezolv situatia existenta.
As dori sa mentionez ca am autoriz. de constructie P+E si IMPREJMUIRE. Plansele din autoriz. contin doar gardul din fata, nu si cele spre vecini. Si in certificatul de urbanism nu mi s-a cerut acordul vecinului pt. imprejmuire si reglementeaza gardul dintre vecinatati de 2,2 m, opac.
Ce solutii ar fi disponibile pentru a-mi putea construi un gard? In cel mai rau caz, as face gardul pe terenul meu, langa gardul deja existent. Ce credeti ca as putea face?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
radumuresan , utilizator
11:23, 2 Iunie 2009