avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante banca

Buna seara!!! In urma cu 6 ani am facut un credit, nu stiu cat timp am platit din el.
Dar in 2010 am fost dat in judecata pentru incuvintare executare silita...asta am vazut pe internet...acasa nu am primit somatie sau ceva de genu!!
tot in 2010 am fost sunat de recuperatorii de la k...g..sau cum le spune lor, dupa care nu s-a mai auzit nimic pana astazi!!! Mentionez ca din 2010 am lucrat pe o conventie de 250 lei pe luna!!!
Acum sunt prin Anglia si...surpriza ....!!
M-au sunat unui de la " capital" asa s-au recomandat referitor la creditul meu...
Sunt in Anglia , am un cont bancar aici..ei ce pot sa-mi faca...dupa 4 ani de la "ordinul judecatoresc" ? Ma suna toata viata? i-mi pot opri banii din Anglia? Intreb si eu..ca deh, suntem din Romania #-o!!! De fapt nu trebuia sa se prescrie? Cu toate ca cine m-a sunat astazi nu stia ca pe numele meu, exista ordin judecatoresc de executare silita!!! Averi in Romania nu am decat nevasta si copilul!! stima!
Cel mai recent răspuns: mariusnania , utilizator 20:31, 10 Decembrie 2014
probabil ca va vor mai suna un timp, dupa care, la fel ca primii recuperatori, se vor linisti si ei "sfanta" presciptie cred ca s-a implinit de mult...
multumesc frumos pentru raspuns!!! Zile cat mai bune sa avem!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presciptie drept executare silita DanaGeorgescu DanaGeorgescu V-as ruga sa imi mentionati mai exact data de la care incepe sa curga presciptia dreptului de a cere executare silita.Stiu ca acesta este de 3 ani,dar ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Sunt executata silit in urma unui proces pe pretentii. Cel care m-a actionat in judecata a obtinut incuvintarea executarii silite in mai 2012. Eu nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Prescriptia si perimarea executarii silite vali70 vali70 in anul 2005 am contractat un credit de 20000 lei, pe doi ani, pe firma al carui actionar si admin eram, credit garantat cu un contract de garantie personala ... (vezi toată discuția)