avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen prescriere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Termen prescriere executare silita

Sunt executata silit in urma unui proces pe pretentii. Cel care m-a actionat in judecata a obtinut incuvintarea executarii silite in mai 2012. Eu nu am bunuri pe numele meu si nici conturi , dar am fost angajata , iar salariul i-l primeam numerar. In octombrie 2013 am intrat in prenatal si firma unde am lucrat a primit o somatie de poprie pe salariu, eu fiind deja in concediu. Puteti sa-mi spuneti in cat timp se prescrie executarea si de cand? Nu am platit executorului nici un leu si nici celui care m-a dat in judecata. Am fost sunata si le-am spus ca sunt in maternitate si ca nu am bani sa le dau si nici bunuri. Zilele trecute m-a sunat avocat celui in cauza sa-mi spuna ca voi fi executata mult timp de acum incolo, pana isi recupereaza banii.
Astept raspunsul d-voastra!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:45, 15 Mai 2015
Termenul de prescriptie este de 3 ani
Termenul de prescriptie se intrerupe si se reia prin orice act emis de executorul judecatoresc la staruinta creditorului,astfel incat procedura de executare silita se poate desfasura pe parcursul mai multor ani
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Nu am platit taxa de timbru la o contestatie la executare la ... Sever Simion Sever Simion Nu am platit taxa de timbru la o contestatie la executare la fond. A fost anulata cererea. Pot la apel sa platesc taxa si sa se judece sau imi recomandati sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)