avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna dimineata.as avea si eu o intrebare dar intai sa povestesc miezul problemei.eu sunt casatorita am casa mea in care locuiesc cu sotul si fata de 5 ani dar bunici mei au un apartament si bunicu vrea sa ii lase la fica mea partea lui din apartament dar nu stim cum sa procedam ca sa nu o atace dupa moartea lui copii lui;am fost la 2 notari si mia zis diferit unul ca se poate dar trebuie facut mai intai partajul si trebuie sa ii platesc dansului bani pt apartament si altu ca se poate dar nu trebuie sa fac chestia asta eu bine inteles nu am mers si am zis ba vezi k ala o zis asa si tu zici asa.va rog mult sfatuitima
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 09:40, 29 Noiembrie 2014
Testamentul ar fi o soluție.
~ Conținut șters la cerere ~
si la testament nu sar putea ataca?sau ce solutie exista sau procedura sa nu poata fi atacata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ale2012 ale2012 buna ziua.situatia mea este un pic dificila dar eu va explic cum sta situatia si daca sunteti amabil sa ma ajutati cum sa procedez mai departe nu pot decat sa ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire SzincsanPaul SzincsanPaul Buna,am o problema,la care nu credeam ca voi ajunge desi cand e vorba de impartit averi,mereu iese rau! Stra-bunicul meu a avut o avere ... (vezi toată discuția)
Rezerva succesorala dodo2009 dodo2009 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: bunicul meu a murit in sept.2007 lasand prin testament toata averea bunicii(tatal meu a murit ... (vezi toată discuția)