avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto

Buna ziua.Am avut un accident auto pe data de 17/11/2014 in care eu fiind stationat semnalizand stanga celalalt sofer m-a izbit din plin in spate.Am facut constatare amiabila am fost cu vinovatul la firma la care era asigurat am completat tot ce trebuia si acum dupa doua saptamani ei tot nu mi-au dat un raspuns concret in legatuta cu dauna.Mentionez ca devizul facut de service depaseste valoarea masinii de piata.Va rog sa imi spuneti cat timp are voie inspectorul de daune sa tina dosarul?Cum ar trebui eu sa procedez in continuare?
Cel mai recent răspuns: GRECU | GORDE - Avocati , Avocat 09:57, 2 Decembrie 2014
Buna ziua,
Potrivit legii, asiguratorul trebuie sa solutioneze cererea in termen de 3 luni dar ar fi bine sa insistati telefonic sau personal sa va comunice un raspuns, mai ales ca din cate spuneti, ar fi vorba de dauna totala.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca teodora28 teodora28 buna ziua.am fost implicata intr-un accident celalt sofer a fost vinovat am completat amiabila,am fost la firma de asigurari ptr constatare numai ca cel ... (vezi toată discuția)
Provocare accident rutier stoica_b stoica_b Un conducator auto se afla in depasirea unui vehicul, cand auto care depasea a ajuns paralel cu vehiculul depasit, cel care era depasit nu s-a asigurat la ... (vezi toată discuția)
Accident cu probleme adrian1981 adrian1981 Buna ziua. As dori sa stiu si eu cateva detalii despre o problema. Am avut un accident din care rezulta ca sunt vinovat. Am discutat cu celalat sofer sa ... (vezi toată discuția)