Spargerea unui cont de facebook , stergerea , modificarea , restrictionarea accesului , accesarea , idroducerea , deterioarea , folosirea identitatii si vederea de mesaje private ... Este sa nu infractiune ?
Va multumesc frumos !
Da, în cazul acesta este vorba de mai multe infractiuni. Cititi art. 360-366 cod penal si, in functie de faptele comise, o sa va lamuriti asupra incadrarii si pedepdelor. Acest gen de fapte sunt, în opinia legiuitorului, de o gravitate mare. Tocmai de aceea pedepsele care se pot aplica ajung chiar și la 5 sau 7 ani de închisoare.
Pai stii , toti avocatii cu care am vorbit mi-au zis la fel , ca sunt infractiuni foarte grave si mi-au zis la ce art, se incadreaza . Dar seful de post , prim-procurorul , procurorul ierarhic superioar , judecatoarea au zis clar ca nu este infractiune si au dat CLSAREA CAUZEI PENALE privind savarsirea infractiuni de frauda informatica . Judecatoarea a dat decizie definitiva .
Ce pot face , unde mai pot apela ? sunt infractiuni , stiu . dar nu stiu ce sa fac ca sa fac dreptate ... Pot sa le depun plangere de abuz in serviciu si sa ii suspectez de coruptie ( "infractorii " au niste familii instarite , cu multi bani , si au multe relatii in jud. meu ) ?
Va multumesc frumos !
Pot face apel la ICCJ ? Sigur , domnii judecatori de acolo , vor zice ca este infractiune si este grava ... nu crd ca se joaca cu focul ca cei din jud. Olt ...
Daca depun plangere la CEDO , care ar fi timpul aprximativ , in care plangerea mi-ar fi rezolvata , in conditiile in care primesc amenintari cu moartea ( prin telefon ) de la aceste persoane ?
Amenintari facebook
iuliaa19
Cineva, cu un cont facebook fantoma ma tot ameninta. Repetitiv, chiar si dupa alte conturi. te tai , ti-as taia gatul, te violez, etc.
Ce sansa am ca daca ... (vezi toată discuția)