avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita srl fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita srl fara bunuri

Buna seara- doresc sa stiu ce se poate intampla in urmatoarea situatie- o firma SRL care in acest moment are activitatea suspendata in regim derogatoriu din anul 2009 (fiind prelungita in 2012) asupra careia s-a declansat executarea silita pt recuperarea unui debit catre cez ? Firma nu are bunuri care sa poata fi executate silit ........Cum se face executarea in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 16:22, 2 Decembrie 2014
Daca firma nu detine bunuri implicit nu au ce executa ... si cam atat. Vor pune poprire pe conturile societatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in inactivitate adonisvigalex adonisvigalex Daca o societate comerciala a fost declarata inactiva mai depune vreo declaratie lunara,trimestriala sau anuala? dar bilantul anual sau semestrial? Va ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica mara_ctin mara_ctin buna ziua, sunt administratorul unei firme, pe numele careia s-a emis sentinta de executare silita de catre un creditor. In prezent e suspendata, pe numele ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)