Se poate restituii un bun confiscat *este vorba despre o unitate de calculator pe care aveam poze,filmari date personale pe care nu le mai pot recupera...acea unitate de calculator a fost supusa confiscarii speciale in urma unei perchezitii...se poate cumva restituii acea unitate de calc contra unei sume de bani?Pt ca ma gandesc ca bunurile confiscate sunt valorificate,deci pana la urma totul se rezuma la bani.Multumesc frumos.
Buna seara .
Puteti face o cerere sau o contestatie legala in acest sens,dar in opinia mea,acest bun,nu poate retunat, decat la sfarsitul judecatii penale,si numai daca se pronunta nevinovatia persoanei in cauza .
Daca este pronuntata o vinovatie, atunci acest bun nu se mai restituie
O seara buna,
Marius Bote .
Am inteles...oricum mi se par aiurea aceste legi.Ce castig are statul daca acele bunuri confiscate la un moment dat sunt distruse...plus de asta cum este cazul meu si a altora banuiesc,ar trebuii sa existe o cale de recuperare a datelor personale.Dar daca asa a considerat cel care a facut legea,care este tot om...ce sa mai zic...
Restituire bunuri
megg
Buna ziua ! Am si eu nevoie de un ajutor si anume, niste informatii legate de recuperearea obiectelor ridicate in urma unei perchezitii domiciliare. In iunie ... (vezi toată discuția)