avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate restitui un bun confiscat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate restitui un bun confiscat?

Se poate restituii un bun confiscat *este vorba despre o unitate de calculator pe care aveam poze,filmari date personale pe care nu le mai pot recupera...acea unitate de calculator a fost supusa confiscarii speciale in urma unei perchezitii...se poate cumva restituii acea unitate de calc contra unei sume de bani?Pt ca ma gandesc ca bunurile confiscate sunt valorificate,deci pana la urma totul se rezuma la bani.Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
alyn21, utilizator
Cel mai recent răspuns: alyn21 , utilizator 20:20, 29 Noiembrie 2014
Buna seara .
Puteti face o cerere sau o contestatie legala in acest sens,dar in opinia mea,acest bun,nu poate retunat, decat la sfarsitul judecatii penale,si numai daca se pronunta nevinovatia persoanei in cauza .
Daca este pronuntata o vinovatie, atunci acest bun nu se mai restituie
O seara buna,
Marius Bote .
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Marius Bote, Practician in insolventa
Pt ca ma gandesc ca bunurile confiscate sunt valorificate,

Bunurile care au fost confiscate in procedura de cercetare penala,nu se valorifica
Acestea se depoziteaza o perioada dupa care se caseaza
Am inteles...oricum mi se par aiurea aceste legi.Ce castig are statul daca acele bunuri confiscate la un moment dat sunt distruse...plus de asta cum este cazul meu si a altora banuiesc,ar trebuii sa existe o cale de recuperare a datelor personale.Dar daca asa a considerat cel care a facut legea,care este tot om...ce sa mai zic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bijuterii confiscate ana cata ana cata se pot recupera bijuterile din aur in urma efectuarii unei perchezitii? perchezitia a vut loc in 2002, persoana respectiva fiind scoasa de sub urmarire penala (vezi toată discuția)
Restituire bunuri confiscate de bcco Catalina Apetrachioaei Catalina Apetrachioaei ce demersuri trebuie sa intreprind pentru a reintra in posesia unor bunuri confiscate de bcco.Precizez ca au confiscat o cantitate de 10 kg de pietre ... (vezi toată discuția)
Restituire bunuri megg megg Buna ziua ! Am si eu nevoie de un ajutor si anume, niste informatii legate de recuperearea obiectelor ridicate in urma unei perchezitii domiciliare. In iunie ... (vezi toată discuția)