avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ln cat timp se obtine un buletin in Bucuresti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ln cat timp se obtine un buletin in Bucuresti

Cat dureaza sa-mi schimb buletinul in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:03, 1 Decembrie 2014
Detineti proprietate in Bucuresti,unde intentionati sa aveti domiciliul stabil ?
Termenul de eliberare CI este conditionat de bagajul de activitate al serviciului
In baza prevederilor art. 83 din H.G. 1375 din 04.10..2006 , S.P.C.L.E.P. din cadrul mai multor primarii asigura solutionarea in termen de 3 zile lucratoare a unor cazuri deosebite privind eliberarea CI .
Situatia deosebita in care se poate afla solicitantul are in vedere: motive medicale, deplasare urgenta in alta localitate sau in alt stat, sustinerea unor concursuri de admitere sau examene, efectuarea unor operatiuni notariale/bancare.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant. bună seara! m-ar interesa sa știu în cât timp se elibereaza ... Francesco20 Francesco20 Bună seara! M-ar interesa sa știu în cât timp se elibereaza viza de flotant și dacă se poate elibera în regim de urgenta? Și cât ar costa? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate korpy korpy Locuim in strainatate de 8 ani. Baiatul meu implineste 18 ani in iunie si nu are carte de identitate deoarece nu a mai fost in tara de cind a implinit 14 ani. ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de identitate şi certificat naştere BiancaMM BiancaMM Bună ziua, am încercat să caut informaţii despre cum să procedez în cazul pierderii atât a c.i. cât şi a certificatului de naştere pe site-ul ... (vezi toată discuția)