Bună ziua, am încercat să caut informaţii despre cum să procedez în cazul pierderii atât a c.i. cât şi a certificatului de naştere pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, dar nu menţionează cum trebuie procedat în cazul pierderii a ambelor documente, unul fiind necesar pentru eliberarea celuilalt. Menţionez că nu am niciun alt document cu fotografie şi că m-am născut în oraşul în care locuiesc, Cluj-Napoca. Cum ar trebui să procedez?
Va prezentati la serv. de evidenta si solicitati concomitent si certificatul de nastere si buletinul. Chiar asa nu detineti nici cartea de alegator, permisul de conducere, diploma de studii, legitimatia de serviciu? Taxa este de 12 lei. Pe langa actul cu fotografie aveti nevoie de actul pe spatiu si dupa caz crtif. de casatorie, sentinta de divort si certif.nastere copii pana in 14 ani.
Vă mulţumesc pentru răspunsul promt. Singurul act cu fotografie este diploma de Bacalaureat. Pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca nu este menţionat la lista de acte cu fotografie, aşa că nu credeam că se poate. Diploma a fost trimisă către liceul absolvit acum câteva săptămâni (pentru admiterea la facultate s-au folosit adeverinţe), am să merg mâine să o ridic şi să depun cererile pentru cele două documente. Vă mulţumesc din nou.
Cu placere! Daca va loviti de faptul ca vi se spune ca nu puteti depune la acelasi ghiseu si cererea pentru certificat si cea pentru buletin le amintiti art.156, alin.2 din HG 64/2011.
,, In situatia în care S.P.C.L.E.P care are în pastrare actul de stare civila este acelasi cu cel pe raza caruia persoana îsi are domiciliul, aceasta va depune cererea atât pentru obtinerea certificatului de stare civila, cât si pentru eliberarea actului de identitate la structura de evidenta a persoanelor din cadrul S.P.C.L.E.P. Cererea privind eliberarea certificatului de stare civila va fi transmisa structurii de stare civila, spre competenta solutionare. Certificatul de stare civila, transmis în termen de 3 zile structurii de evidenta a persoanelor din cadrul S.P.C.L.E.P., va fi înmânat solicitantului odata cu cartea de identitate,,.
Buletin pierdut
AdrianG1954
Daca mi-am pierdut buletinul, si am alta resedinta decat cea din bulatin ( flotant ) pot sa-mi fac bulatinul la politia din localitaea de resedinta sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut
dubstep
Buna ziua ! Daca mi-am pierdut buletinul , cand m-a duc s-a il fac din nou , trebuie s-a platesc vreo amenda ceva ? Multi zic ca nu , altii ca da .. numai ... (vezi toată discuția)