avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Întabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Întabulare teren

Bună ziua! V-aş ruga să mă lămuriţi în următoarea problemă. Am întabulat terenul din curte acum 10 ani printr-o acţiune în constatare. Impozitul fiind f. mare am dorit să mi se întabuleze o suprafaţă mai mică, Ulterior, un cetăţean, care ,cumpărând terenul vecin, a devenit vecinul meu, îmi tot intră pe terenul neîntabulat care este în prelungirea terenului meu până lângă râul care curge pe lângă proprietăţile noastre. Din acest motiv aş dori să întabulez şi restul suprafeţei neîntabulate. Ce posibilităţi juridice am? Vă mulţumesc din inimă pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Carte funciară, cadastru, întabulare sabouelena sabouelena Bună ziua! În 1968 am fost numită mostenitor într-un certificat de moștenitor în urma decesului tatălui meu. Masa succesorală este un imobil și ... (vezi toată discuția)
Reglare acte cadastrale intabulare am un teren intravilan care ... florin_stan1985 florin_stan1985 Reglare acte cadastrale intabulare Am un teren intravilan care dupa intabulare are suprafata masurata este mai mica cu 8% decat suprafata din acte. Terenul ... (vezi toată discuția)
Cadastru in baza programului national Alina_Milea Alina_Milea Buna ziua, Nu inteleg foarte clar in ce conditii se poate beneficia de acest program national prin care taxele sunt subventionate cu sprijinul(imprumutul) ... (vezi toată discuția)