avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... 1 Decembrie - Ziua Națională a României
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

1 Decembrie - Ziua Națională a României

La Multi Ani, Romania!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:21, 2 Decembrie 2014
Chiar m-am întrebat de ce nu a deschis nimeni un astfel de subiect până acum, dar presupun că numărul de mesaje din topic este un răspuns la întrebarea mea.

La mulți ani, țara mea tristă!

[ link extern ]

[ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - venituri din uk si romania Victor Neghiuc Victor Neghiuc Buna ziua, Sotia mea a lucrat in UK angajata fiind pe o perioada de 4 ani, iar in ultimele 3 luni in Romania. Mentionez ca ea este insarcinata in luna 9-a ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)