avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis romanesc pe teritoriul Italiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis romanesc pe teritoriul Italiei

buna ziua,am si eu o nelamurire sper sa ma ajute cineva.mi-a fost suspendat permisul de catre carabinieri pe motivul ca sunt incepator si nu am voie sa conduc o masina cu o putere mai mare de 70kw.intrebarea mea este pe durata suspendarii am voie sa circul in romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters334413 , utilizator 09:11, 2 Decembrie 2014
Nu aveti dret de conducere, nici in Italia si nici altundeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a suspendat dreptul de a conduce in romania, pot sa conduc cu permisul emis de statul italian? tony79 tony79 lucrez in italia ca sofer,in vara mai exact in luna august am fost prins de aparatu radar cu viteza de 105km/h in localitate.Mi-sa suspendat permisul,am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in italia emilromania emilromania Am si eu o foarte mare rugaminte si anume: In 2009 fiind rezident in Italia am ramas fara permis (suspendat) pentru o perioada de 1 an (motivul a fost doua ... (vezi toată discuția)
Permis pierdut si suspendat Buzzzulica Buzzzulica Buna seara , va deranjez cu o intamplare destul de complicată. In data de 7 noiembrie 2017 am pierdut portofelul meu cu acte(ci,permis,atestate marfa,card ... (vezi toată discuția)