plec in tara sa divortez si am luat si actele de la masina a sotului am cumparat-o impreuna dar e doar el trecut pe acte poate sa ma denunte pt furt de documente
Fiind bun comun mobil, poate vinde masina fara acordul dvs.
Nu prea rezolvati problema cu luatul actelor pt ca poate sa solicite duplicat dupa carte si apoi sa ii faca alt talon.
completare- sotul cu tot cu masina nu e in Romania ? Luandu-i actele, nu poate folosi masina.
Luati-i si masina.
Doamna, daca sotul e cel care folosea masina in mod constant, regulat si nu si dv., atuinci e furt inrte soti. Inapoiarti actele, puteati face partajul in instanta doar cu copii. In plus,. nu blocati nicio vanzare.
Va rog, pentru binele dv., data viitoare intrebati inainte sa luati ceva. In aceeasi ordine de idei, mergeti la avocat inainte de a divorta. Poate totusi divortati amiabil si nu va costa atatia bani, timp si nervi un divort urat.
Furt intre soti
Lala46
Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare.
Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
Am o problema!
greenbongy
Sotia i-a luat cheile de la masina sotului ei pentru k el a inselat-o.. Ce poate sa faca el in cazul asta? Mai are doar talonul.. Sotia poate fi acuzata de ... (vezi toată discuția)