avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Calcul penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Calcul penalitati

Buna ziua,

Societatea noastra in calitate de furnizor a semnat un contract de vanzare-cumparare cu o firma care ulterior a achizitionat mai multe produse si pentru care s-au emis facturi fiscale. Acele facturi nu au fost achitate nici pana acum (mai bine de 1an dupa expirarea contractului, ele fiind emise cand contractul era in vigoare) ), intrebarea mea este daca putem solicita penalitatile mentionate in contract pana la data de astazi sau doar pana la data cand contractul a expirat?

Multumesc,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: bogdan2511 , utilizator 10:34, 3 Decembrie 2014
Puteti solicita penalitatile de intarziere mentionate in contract pana la data achitarii integrale a facturilor, faptul ca acel contract a expirat nu are nicio relevanta.
Bafta!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer titlu de proprietate asupra unor marfuri gabriela f constantin gabriela f constantin Buna ziua, ma intereseaza cand se transfera dreptul de proprietate asupra unor marfuri vandute cu factura ( nu exista contract) cumparatorului- in momentul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare locuinta prin banca miara miara Buna ziua. Urmeaza sa achiziționez un apartament cu credit prin banca. Banca mi-a spus ca nu am nevoie de certificat energetic, dar pe internet am gasit ... (vezi toată discuția)
Penalitatile trebuie facturate? Andrei T Andrei T penalitatile calculate conform unui contract de vanzare cumparare incheiat trebuie facturate? adica pentru a le solicita plata in instanta trebuie sa am emisa ... (vezi toată discuția)