avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz probe biologice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz probe biologice

Buna ziua. Anul acesta am avut un accident de Masina soldat doar cu avarierea mașinii. Am parcat Masina pe trotuar si am luat un taxi pana acasă. Acum sunt cecetat de Politie pentru refuz probe biologice pentru ca taximetristul a declarat ca păream băut. Aveam obligația de a m-a prezenta la Politie PTR probe biologice? Menționez ca nu am nevoie de dovada de reparație PTR ca am vândut Masina la Dezmembrari.
Daca in urma accidentului de circulaţie au rezultat numai avarierea vehiculului şi/sau alte pagube materiale, fara victime, aveati obligatia sa va prezentati la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.
Banuiesc totusi ca politia v-a cautat dupa accident si dvs v-ati sustras intr-un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident butnar11 butnar11 Buna ziua, Aveam autoturismul parcat in fata firmei la care lucram si un coleg mi-a lovit masina cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident ady492 ady492 masina era parcata si am fost lovit de o alta masina la politie sa constatat ca soferul masini care ma lovit avea o alcolemie de 0,35 in aerul expirat si ... (vezi toată discuția)