avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibilitati Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibilitati Reabilitare

Buna ziua. Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare pe data de 17.12.2012. In plus mi s-au mai dat inca 2 ani(In temeiul art.71 al.1,2 C.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art.64 lit.a teza II şi b C.p.), deci s-au facut 4 ani. In curand trec cei doi ani de pedeapsa si as dori sa stiu daca este posibil sa fiu reabilitat dupa acesti 2 ani facand o cerere la tribunal. Am apelat la acest site cu speranta ca vor exista persoane care ma pot ajuta cu aceasta problema.
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
Raaazvy, utilizator
Trebuie sa treaca termenul de incercare de 4 ani si intervine reabilitarea de drept, nu aveti alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis berevtx berevtx Ce se intampla cu permisul meu in cazul acesta? În baza art. 178 alin.2 c.p. condamnă pe inculpatul la doi ani închisoare. Interzice inculpatului ... (vezi toată discuția)
cand ma reabilitez data ca nu stiu de cand si pana cand valeanu1 valeanu1 Subiect: Subiect: cand ma reabilitez data Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de inculpatul X, privind judecare cauzei ... (vezi toată discuția)
Condamnare, permis auto suspendat - redobandire Raluca1771 Raluca1771 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cand pot da un examen pentru un nou permis, pentru ca, presupun ca mi-a fost suspendat permisul. De asemenea ce inseamna acei ... (vezi toată discuția)