avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj finalizat , executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj finalizat , executare silita

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu o problema.
Am deschid actiune in 2012 pentru partaj dupa divort , mai precis suma de 6500lei .aceasta suma mi-a fost luata din banca de fosta sotie in 2005.Sentinta spune ca trebuie sa-mi dea inapoi aceasta suma . Intrebarea si nelamurirea mea este ca aceasta suma trebuie actualizata din 2005, sau de la data cind am deschis actiunea adica2012.Ea sa folosit de acesti bani din 2005 . Cine actualizeaza suma ?executorul judecatoresc?
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
ambrosieoctavian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ambrosieoctavian , utilizator 17:20, 3 Decembrie 2014
Depinde cum a fost data solutia instantei.
Exact cum am scris.Obliga parata la plata sumei de 6500. cu recurs in 15 zile de la comunicare .Recursul nu a fost facut.
Ea mia luat acesta suma in 2005. si actiunea am facut-o in 2012 si s-a finalizat in 2013la un an
Tot un an a durat motivarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 71/2009 raduburcea raduburcea Buna seara! Am o nelamurire vis-a-vis de aplicarea celebrei OUG 71/2009 care prevede reesalonarea platii unor drepturi banesti castigate in instanta. Mai ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac intrbari intrbari in urma unui partaj mi se cuvine jumatate din pretul casei .Sentinta e data ca fostul meu sot sa-mi restituiasca acesti bani .Procesul sa terminat acum un an ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila soso2010 soso2010 Am parcurs in 5 ani un proces de partaj la urmatoarele instante:Judecatorie,Tribunal,Curtea de Apel. In final, in oct.2009 s-a dat hotararea irevocabila la ... (vezi toată discuția)