Sunt tare nedumerita !! Piritii au extins cladirea fara acordul meu . Au recunoscut la interogatoriu , au depus marturie martori...Acum ma trezesc cu o lotizare care ma obliga la sulta pntru camera aia pe care eu nu am comandat-o , nu o vreau , nu ma intereseaza . Sunt obligata sa platesc ceva ce mi se atribuie fara ca eu sa fi cerut ? Mi se baga pe git ceva ce eu nu am comandat ?? Ce insamna asta ? Mapoate lamuri cineva ??
Avem exemple care se pot potrivi ca nuca-n perete, ca nu stim situatia dv. Depinde cine ce a cerut si timbrat, daca se imparte un imobil si s-a cerut si accesiune sau nu.
Trebuie vazute cererile.
Daca pana sa impartiti insa nu ati facut investigatii despre bunul dv., nu ati facut cereri la ISC si primarie, nu ati trecut pe-acolo, da, se poate...
am facut reclamatii la primarie , au constatat am depus la dosar constatarile . am deminstrat ca pirita nu m-a lasat sa patrund pe proprietate . martori si a recunoscut si aceasta la interogatoriu . ce parere aveti ?
Partaj-judiciar
Domitian
Buna ziua, am o mare dilema..Am de impartit dupa divort un ap. 3 camere,et. 1 /4 cu loc de parcare in sectorul 3 aprope de piata munci, o casa la 30 de km m-a ... (vezi toată discuția)