avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lotizare -camera nesolicitata de mine si obligare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lotizare -camera nesolicitata de mine si obligare la sulta

Sunt tare nedumerita !! Piritii au extins cladirea fara acordul meu . Au recunoscut la interogatoriu , au depus marturie martori...Acum ma trezesc cu o lotizare care ma obliga la sulta pntru camera aia pe care eu nu am comandat-o , nu o vreau , nu ma intereseaza . Sunt obligata sa platesc ceva ce mi se atribuie fara ca eu sa fi cerut ? Mi se baga pe git ceva ce eu nu am comandat ?? Ce insamna asta ? Mapoate lamuri cineva ??
Cel mai recent răspuns: ContSters337674 , utilizator 14:44, 4 Decembrie 2014
Asteptati sa vi se comunice hotararea si analizand motivarea judecatorului formulati calea de atac prevazuta de lege.Succes
da sunt de acord , dar se poate intimpla sa patesc asta ? judecatorii sau ma rog , legea arata ceva in snsul acesta ? aveti un exemplu ?
Avem exemple care se pot potrivi ca nuca-n perete, ca nu stim situatia dv. Depinde cine ce a cerut si timbrat, daca se imparte un imobil si s-a cerut si accesiune sau nu.
Trebuie vazute cererile.
Daca pana sa impartiti insa nu ati facut investigatii despre bunul dv., nu ati facut cereri la ISC si primarie, nu ati trecut pe-acolo, da, se poate...
am facut reclamatii la primarie , au constatat am depus la dosar constatarile . am deminstrat ca pirita nu m-a lasat sa patrund pe proprietate . martori si a recunoscut si aceasta la interogatoriu . ce parere aveti ?
Nu stiu, doamna, daca nu ne dati informatii, nu putem citi pareri juridice in globuri de cristal, regret... prea putine date.

Alte discuții în legătură

Cerere de demolare in cadrul partajului ContSters337674 ContSters337674 Pirita a recunoscut ca a edificat extinderile fara acordul meu si fara autorizatii de la primarie . Este suficient sa cer aducerea imobilului in starea ... (vezi toată discuția)
Atribuire in urma partajului rechi1958 rechi1958 Va rog sa-mi spuneti din experienta dumneavoastra : in cazul in care un coproprietar extinde imobilul FARA acordul celorlalti , instanta cum tine cont de acest ... (vezi toată discuția)
Partaj-judiciar Domitian Domitian Buna ziua, am o mare dilema..Am de impartit dupa divort un ap. 3 camere,et. 1 /4 cu loc de parcare in sectorul 3 aprope de piata munci, o casa la 30 de km m-a ... (vezi toată discuția)