avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lotizare -camera nesolicitata de mine si obligare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lotizare -camera nesolicitata de mine si obligare la sulta

Sunt tare nedumerita !! Piritii au extins cladirea fara acordul meu . Au recunoscut la interogatoriu , au depus marturie martori...Acum ma trezesc cu o lotizare care ma obliga la sulta pntru camera aia pe care eu nu am comandat-o , nu o vreau , nu ma intereseaza . Sunt obligata sa platesc ceva ce mi se atribuie fara ca eu sa fi cerut ? Mi se baga pe git ceva ce eu nu am comandat ?? Ce insamna asta ? Mapoate lamuri cineva ??
Cel mai recent răspuns: ContSters337674 , utilizator 14:44, 4 Decembrie 2014
OK ...vad ce fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de demolare in cadrul partajului ContSters337674 ContSters337674 Pirita a recunoscut ca a edificat extinderile fara acordul meu si fara autorizatii de la primarie . Este suficient sa cer aducerea imobilului in starea ... (vezi toată discuția)
Atribuire in urma partajului rechi1958 rechi1958 Va rog sa-mi spuneti din experienta dumneavoastra : in cazul in care un coproprietar extinde imobilul FARA acordul celorlalti , instanta cum tine cont de acest ... (vezi toată discuția)
Partaj-judiciar Domitian Domitian Buna ziua, am o mare dilema..Am de impartit dupa divort un ap. 3 camere,et. 1 /4 cu loc de parcare in sectorul 3 aprope de piata munci, o casa la 30 de km m-a ... (vezi toată discuția)