avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poprire fata de chirias
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poprire fata de chirias

In cazul unui proprietar care are datorii la Asociatia de proprietari si are imobilul inchiriat, se poate institui poprire pe sumele pe care locatarul le plateste locatorului in baza contractului de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 20:54, 2 Decembrie 2014
Daca aveti o sentinta contra propietarului puteti cere executorului sa aplice metoda tertului poprit asa incat chiriasul va plati o suma lunara egala cu chiria in contul Asociatiei.
Practic va plati chiria Asociatiei si nu propietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
Poprirea proprietarilor fara un titlu executoriu? aaddii aaddii Buna ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari, care a fost data in judecata de catre CET nu pentru energia termica, ci pt penalizarile ... (vezi toată discuția)
Contract acces scara, danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc deschiderea unui cabinet medical la parterul unui bloc. Am luat aprobarea vecinilor asa cum prevede legea (sus-jos, stanga-dreapta). Cei de la asociatia ... (vezi toată discuția)