buna ziua,va rog frumos o lamurire la problema mea.
in 2007 am luat un credit nevoi personale de la o banca in suma de 12900 lei,credit cu buletinul si garantat cu salariul,am platit constiincios aproate 3 ani luna de luna aprox 6000 lei in total,m-am oprit din plata datorita unor avalanse de penalizari ca urmare a intarzierii la plata a unei rate,am ajuns la firma de recuperari,cu un debit de aprox 17400 lei,am semnat un angajament de plata in 100 rate lunare cu aceasta firma,fara a mi se explica din ce se compune aceasta suma,din care am platir 4 rate si iarasi m-am oprit din plata ,urmare a reducerii veniturilor realizate de mine....in luna nov 2014 am primit acasa un ordin de executare silita ptr suma de 25800 lei de la un executor judecatoresc.,suma care nu mi se explica din ce se compune (de la 17400-4rate platite a 180lei egal16680) s-a ajuns la 25800 lei . m-i s-a pus poprire pe toate conturile bancare prezente si viitoare la toate bancile din Romania.
M-a consider ca si cum sunt executat pe la spate fara somatie si fara drept de aparare.
ce alte popriri sau poate sechestre mai permite legea sa mi se puna ?
ce cai de aparare i-mi sunt permise de lege?
Mentionez ca nu sunt de rea credinta dar la un salariu de 900 lei nu se poate sa platesti cate 540 pe luna cat vroia banca sa platesc.
multumesc anticipat ptr raspuns
cu stima Geo
aveti posibilitatea sa faceti contestatie la titlu dar trebuie vazut daca mai sunteti in termen...diferenta de suma poate sa inseamne : penalitati si dobanzi pentr neplata la termen a ratei, cheltuieli de executare silita, onorariul executorului judecatoresc...v-a sfatui sa aveti o discutie cu executorul judecatoresc, debitul depaseste suma de 10.000 lei, iar potrivit noului cod de procedura civila se poate merge inclusiv pe executare silita imobiliara.
Executare silita
s.sttefan
Buna ziua,
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)