avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Executorul pretinde cheltuieli
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Executorul pretinde cheltuieli

Bună ziua am primit telefon de la executor pt pripire cont pensie in 24ore am făcut angajat cu păgubitul că dau in rate suma ches executorul poate pretinde cheltuieli de executare silită de 360 lei ?deși nu a făcut nimic decât trimițând la bănci adrese de poprire Este exagerata suma cum o pot anula ?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:07, 24 Ianuarie 2018
Cheltuielile de executare se calculeaza in functie de suma datorata (creanta) Ce suma datorati pagubitului?
Suma datorată
Suma datorată este de 2216 .0 dar mi a oprit deja 316 avocatul firmei păgubite a încheiat cu mine un angajament de plată în rate lunare de 200pana la achitarea debit Deci executorul nu mai are contribuție ?
Executorul e indreptatit sa ceara cheltuieli de executare, constand in onorariu executor chiar daca a intocmit doar adresa de poprire, dar nu mai mult de 10% din suma datorata initial.Probabil ca pe langa onorariu a mai adaugat si alte cheltuieli de executare cum ar fi : onorariu avocat, taxa timbru judiciar etc. Puteti sa-l intrebati pe executor din ce se compune suma de 360 lei,
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
prepeleac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, probleme plata executor pocoravalerica pocoravalerica Buna ziua, Am fost parte intr-un proces cu Asociatia de proprietari si aceasta din urma a fost obligata cf unei hotarari judecatoresti la plata unei creante ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)