Bună ziua am primit telefon de la executor pt pripire cont pensie in 24ore am făcut angajat cu păgubitul că dau in rate suma ches executorul poate pretinde cheltuieli de executare silită de 360 lei ?deși nu a făcut nimic decât trimițând la bănci adrese de poprire Este exagerata suma cum o pot anula ?
Suma datorată este de 2216 .0 dar mi a oprit deja 316 avocatul firmei păgubite a încheiat cu mine un angajament de plată în rate lunare de 200pana la achitarea debit Deci executorul nu mai are contribuție ?
Executorul e indreptatit sa ceara cheltuieli de executare, constand in onorariu executor chiar daca a intocmit doar adresa de poprire, dar nu mai mult de 10% din suma datorata initial.Probabil ca pe langa onorariu a mai adaugat si alte cheltuieli de executare cum ar fi : onorariu avocat, taxa timbru judiciar etc. Puteti sa-l intrebati pe executor din ce se compune suma de 360 lei,
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)