Buna ziua,
Am fost parte intr-un proces cu Asociatia de proprietari si aceasta din urma a fost obligata cf unei hotarari judecatoresti la plata unei creante de 444lei.Intrucat aceasta nu a dat curs hotararii am fost nevoita sa apelez la un executor judecatoresc,numai ca de aici lucrurile in loc sa se simplifice sau amplificat in sensul ca pentru suma de 444lei executorul a stabilit cuantumul cheltuielilor de executare la suma de 593,3lei reprezentand onorariu,inregistrare dosar,formare dosar,redactare adresa,emitere somatie,emitere adresa poprire intocmire pv....
Asociatia face recurs considerand ca nelegale aceste cheltuieli(de executare) si obtine intoarcerea sumei.Problema e ca sumele aferente cheltuielilor de executare au fost insusite de executor din contul asociatiei care acum printr-un alt executor ma someaza pe mine sa platesc aceste sume .Cat de legala este aceasta executare si cui as putea sa ma adresez pentru ca sunt pusa in situatia de a achita atat suma de 593,3 lei cat si cheltuielile cu noul executor si avocatul asociatiei.Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicita si va multumesc
Asociatia a contestat onorariul executorului cat si taxele aferente operatiunilor indeplinite de executor (recuperate de executor de la asociatie iar acum asociatia ma executa pe mine cu aceste sume).Este legal?
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)