avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere bilant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere bilant

Buna seara,

Dupa iesirea firmei mele din perioada de suspendare , am omis sa depun declaratia anuala de inactivitate ( pt ca firma nu a desfasurat activitate vreodata ), fapt pt care , in septembrie am primit o amenda de 2000 de lei. Cu un avocat am reusit sa obtinem in instanta doar un avertisment.
Intrebarea mea este "" Ce trebuie sa mai depun si pana cand "?
Trebuie sa mai depun acea declaratie( care functioneaza ca un bilant anual ) pe care n-am depus-o si pt care am fost sanctionata sau acum o depun pe urmatoarea ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:45, 5 Decembrie 2014
Buna seara,

Dupa parerea mea va trebui sa o depuneti chiar daca ati primit doar un avertisment, dar poate are cineva vreo alta parere.

O seara buna,
Valentin
Declaratia trebuie depusa. Pentru ca o depuneti cu intarziere ati primit avertisment. In continuare in fiecare an o depuneti pana veti incepe activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Firma fara nici un fel de activitate VIRGIL31 VIRGIL31 buna ziua,va rog ajutati-ma si pe mine intr-o chestiune unde nu gasesc rezolvare.am o firma dschisa in anul 2008, pe care nu s-a lucrat absolut nimic,0 la ... (vezi toată discuția)
Srl-d fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere Alexandru342 Alexandru342 Buna seara, Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar ... (vezi toată discuția)