scriu in numele sotului meu,este persoana cu handicap, a locuit in Galati cu parinti pana acum 8 ani cand ne-am casatorit, mama lui a murit acum 3 ani, socrul meu sa mutat din casa la o d-na,a schimbat iala si noi nu mai avem acces in casa. Am consultat un avocat si ne-a sugerat sa mergem iar daca nu putem intra in casa sa chemam politia, asa am facut dar noi am fost cei dati afara si de pe scara blocului.Mentionez ca nu sa facut taxa de succesiune iar contractul casei este si pe numele soacrei si al socrului.In momentul de fata, locuieste o fam in casa cu chirie(fara forme legale).NOI CUM REUSIM SA INTRAM IN CASA DACA PENTRU TAXA DE SUCCESIUNE NU AVEM ACCES LA ACTE, IAR LA USA MERGEM SI CHIRIASI CHEAMA POLITIA?Am inteles de la avocat ca nu are voie sa inchirieze atata timp cat mai sant si alti mostenitori si noi ar trebui sa avem acces in casa.Nu sta de vorba cu noi, este batran si de nerecunoscut.Ce ne sfatuiti sa facem?Nu avem voie sa mergem in casa parinteasca si niste straini au mai multe drepturi, noi stam in strada cand mergem acolo si ei in casa, e corect si legal asa?MULTUMESC.
trebuie sa faceti dezbaterea succesiunii pe calea instantei, trebuie sa va recuperati partea din chiria primita de socru - partea ce vi se cuvine, trebuie si proces de evacuare chiriasilor
Cum sa facem taxa de succesiune, daca nu avem acces la nici un document? Se poate sa il actionam in judecata si sa il oblige instanta fiind situatia aceasta creata de el, sa puna la dispozitie actele necesare?Cum sa stam de vorba cu el, daca el cand ajungem la usa apartamentului (in care sant chiriasi, el nefiind acolo) cheama politia? Chiriasi nu deschid nici la politie,iar pe noi ne da afara politia de pe scara blocului desi au iesit vecini si au spus ca nu deranjam pe nimeni si ca acolo locuim cand venim in Galati.
Abuz
Gabriel57
buna ziua,suntem trei frati,dupa decesul mamei ,tata s-a recasatorit,inchirind apartamentul rudelor lui actuale,pe mine nu ma primeste in casa a schimbat yala ... (vezi toată discuția)