avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

in perioada 01.04.2010-31.03.2011,conform Legii nr 76/2002am beneficiat de indemnizatie de somaj la care s-a adaugat un venit de completare timp de 3 luni dupa care,timp de 6 luni,mi-a fost diminuat cu 200 ron.Pot sa-mi recuperez suma restanta? daca da ,cum?Prezint aceste date avind o adeverinta eliberata de AJOFM .
Cel mai recent răspuns: laplagne , utilizator 14:10, 3 Decembrie 2014
Pentru ce v-a fost diminuat venitul cu 200 lei?
...din acelasi motiv pt care le-au fost diminuate veniturile tuturor bugetarilor!!!
si,cu respect,urmeaza a 2-a intrebare .pt ca ,pina la intrarea in legalitate,aica pina la indeplinirea conditiilor legale de a primi pensie,ultimile 11 luni (am fost dat'afara' cu OUG) au fost luate ca baza de calcul la pensie (1400 ron) si implicit pensia e redusa.OUG a prevazut sa fiu remunerat cu 25000 ron .Aceasta suma nu trebuia sa fie inclusa la calculul pensiei(in conditiile in care inainte de somaj salariul meu era de cca 2600 ron)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuarea pensiei de intretinere mirceastanciubv mirceastanciubv Va rog sa ma ajutati ! Am depus o actiune in justitie(pe cale de ordonanta presedentiala), pentru diminuarea pensiei de intretinere de la 327,8 lei la 150 ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sprijin dupa incetarea acordarii indemnizatiei de somaj marusia18 marusia18 Buna ziua,va rog mult daca se poate ca cineva sa ma ajute si pe mine,am beneficiat de ajutor de somaj pe o perioada de 9 luni iar pe data de 1 aprilie voi ... (vezi toată discuția)
Obligat la plata cas? vatajita mihaela vatajita mihaela Buna ziua. Am fost 10 ani angajata cu contract individ.de munca cu timp integral pina in aprilie 2009. Am avut si un contract de munca cu timp partial pina in ... (vezi toată discuția)