avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Succesiune, radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Succesiune, radiere auto

Buna ziua, in urma succesiunii sora mea a intrat in posesia unui autoturism pe care doreste sa-l radieze. Menzionez ca mi-a facut procura odata cu intocmirea succesiunii ca eu sa ma pot ocupa de radierea autoturismului. As dori sa stiu ce acte sint necesare in vederea radierii. Mentionez ca autoturismul este inmatriculat pe numele tatalui meu (decedat). De asemenea eu detin o proprietate, autoturismul nu se afla pe domeniul public. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)
Este admisibila cererea avand ca obiect obligatia de a face - radiere autoturism? Laura Mata Laura Mata Este admisibila cererea de chemare in judecata avand ca obiect obligatia de a face :radiere autoturism ? Precizez ca : vanzatorul autoturismului nu a radiat ... (vezi toată discuția)