avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Unde declar PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Unde declar PFA

Buna ziua ... acum cateva zile mi-au iesit actele ptr PFA . Unde anume trebuie sa declar PFA-ul ??? Si mai exista o problema,sediul Pfa este in Bucuresti si eu am buletinul facut in provoncie , unde anume trebuie sa declar PFA -ul ? Pe adresa mea din buletin sau a sediului PFA ( acesta fiind in Bucuresti ), multumesc ast un raspuns:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 16:35, 3 Decembrie 2014
administratia financiara de la sediul PFA
multumesc frumos ptr raspuns :*
In Bucuresti veti avea taxele PFA-ului adica: taxe salariale (daca veti angaja), TVA daca va veti inregistra in scopuri de TVA precum si declaratiile aferente acestora. Aici evidenta se va tine pe CUI - adica daca veti dori o fisa de platitor vreodata le spuneti CUI-ul

In localitatea de domiciliu veti avea taxele pt persoana fizica adica: impozitul pe venit, sanatate, eventual si CAS. Aici evidenta se tine pe CNP - cand va veti identifica folositi CNP-ul. Tot aici veti depune declaratiile anuale care se fac pe CNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de depunere declaratii lidiao lidiao Buna ziua, am o II sediul il am in alt oras iar adresa de pe buletin in alt oras, sunt platitor de tva, unde depun declaratia de tva si d 394,la ce directie ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Creante fiscale aadynna aadynna art. 176 al. 6 din OG 92/2003 are aplicabilitate si pt AF (IF) radiate? art. 176 al. 6 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura ... (vezi toată discuția)