avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Locul de depunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Locul de depunere declaratii

Buna ziua, am o II sediul il am in alt oras iar adresa de pe buletin in alt oras, sunt platitor de tva, unde depun declaratia de tva si d 394,la ce directie fiscala de unde sunt inregistrata cu sediul sau cea de pe buletin
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:04, 25 Aprilie 2014
Declaratia de tva se depune pe cod fiscal. Codul fiscal este al PFA ului , deci unde are pfa ul sediul.
Pe PF se depun doar: 220, 200 600( la sediul din buletin).
Ca regula generala urmariti identificatorul ( cnp sau cui). Cand faceti o declaratie trebuie trecut unul din ele.
CNP ul are sediul unde e buletinul
CUI ul unde e pfa ul.

PS: Si cu platile la fel. Plata se face unde se depune declaratia.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde declar pfa MarianCojocaru MarianCojocaru Buna ziua ... acum cateva zile mi-au iesit actele ptr PFA . Unde anume trebuie sa declar PFA-ul ??? Si mai exista o problema,sediul Pfa este in Bucuresti si eu ... (vezi toată discuția)
Daca am pfa cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriu zisa arad dar domiciliu cluj unde depun formularul 600 olden olden daca am PFA cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriuzisa Arad dar domiciliu CLUJ unde depun formularul 600 ? dar 220 si 200? (vezi toată discuția)
Declaratia 200 se depune cu cnp sau cif agherghina agherghina Declaratia 200 privind veniturile realizate in Romania se depune pentru venituri realizate de persoane fizice autorizate doar cu CNP sau se poate depune si cu ... (vezi toată discuția)