avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Telekom Romania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Telekom Romania

Buna ziua!numele meu este Constantin am 24 ani si mi-as dori foarte mult sa ma puteti ajuta cu un sfat.
Problema cu care ma confrunt este urmatoarea:in data de 26.09.2011 am incheiat un contract cu Romtelekom SA (telekom acum) pentru a beneficia de servicii TV in strainatate,mai precis in Italia.Mi s-a promis servicii de buna calitate si "bla bla bla",cuvinte in care nu trebuia sa cred,dar fiind prea naiv #-o le-am dat crezare,iar cand am ajuns in Italia m-am confruntat cu tot felul de hopuri,dar nu am beneficiat de niciun serviciu din partea lor :(( .Am discutat cu ei prin telefon,pana am ajuns acasa hotarat sa reziliez contractul cu Romtelekom.X-( Mentionez faptul ca desi nu am avut parte de serviciile telekom,din Romania mama a platit facturile ce imi veneau acasa,de frica sa nu se ajunga mai departe.Odata ajuns acasa i-am contactat din nou..iar ei mi-au spus ca problema era Smart Cardul care fiind defect mi l-a schimbat.Iar am fost prea naiv si am acceptat din nou serviciile lor,alte oferte alte minciuni.Din nou ajuns in Italia ,aceiasi situatie,numai ca am hotarat acasa sa nu se mai plateasca nicio factura.Din nou am luat legatura cu ei pana mi s-a cerut, pentru rezilierea contractului sa trimit pachetul(receiver-ul Smart Card-ul si telecomanda)la o adresa din Bucuresti!Asa am si facut in data de 08-08-2012 (dovada am o factura) ..timp de 2 ani de zile nu am primit nimic prin posta,pana acum in 2014,cand ma trezesc cu 610 RON ca trebuie obligatoriu sa ii platesc,am tot ignorat ,stiindu-mi situatia iar acum trebuie sa platesc in 48 suma sau vor incepe "pregatirea dosarului pentru predarea catre Departamentul Operatiuni si Recuperari Juridice" X-( X-( va rog din suflet sa ma sfatuiti ,casa nu am pamant nu am ,si nici nu am de unde imi plati datoria pentru ca am ramas somer #-o .Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 16:45, 3 Decembrie 2014
Ati trimis si o cerere de reziliere a contractului? Vi s-a comunicat inregistrarea cererii? Intructiunile privind transmiterea echipamentului la acea adresa din Bucuresti au fost telefonice?

Daca nu aveti cerere de reziliere inregistrata la ei (sau macar o corespondenta pe aceasta tema) ma tem ca va trebui sa puneti aceasta intamplare in dosarul cu lectii de viata.

Sper totusi sa ma insel si sa existe o solutie pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom krysy krysy buna seara ! detin un contract pt internet si televiziune de la romtelekom , dar luna trecuta mi`am schimbat domiciliul si am vrut sa`mi transfer serviciile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un furnizor de televiziune constantinlazar constantinlazar am incheiat pe data de 22 decembrie 2019 un contract tv cu x,am ales un pachet tv in care erau incluse canale documentere ,dupa data de 31, mai precis pe 01 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)