avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu firme nonbancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu firme nonbancare

Buna ziua
as vrea sa va intreb. Am 2 carduri de cumparaturi de la ei, si datorita unor probleme am ramas in urma cu plata. Ma suna nonstop cu amenintari ca daca nu platesc imi vor face executare silita. mentionez ca leam explicat situatia in care ma gasesc si ca o sa fac tot posibilul sa ajung la zi cu platile. Primesc in jur de 10-15 apeluri intr-o zi si cum am si probleme de sanatate destul de grave, nu stiu ce sa mai fac. Am depus in fiecare luna cate ceva dar mai putin decat ar fi trebuit. Va intreb ce se poate intampla daca platesc pe rand pana imi scot restanta si ajung la zi.? Au voie sa sune la vecini si sa ceara informatii despre mine?
Cel mai recent răspuns: andramuresan , utilizator 18:58, 3 Decembrie 2014
Din pacate, asa procedeaza aceste IFN-uri, desi nu este normal sa fiti hartuita in asemenea mod. Daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil cu ei, achitati cum puteti debitul restant, constant insa, astfel va veti demonstra buna credinta si veti avea sansa sa ajungeti la zi cu platile. Presupun faptul ca, deoarece ati depasit perioadele de rambursare, va vor "taxa" la dobanzi si penalitati... Platiti si nu mai raspundeti la telefon daca va streseaza. Rezultatul este, oricum, acelasi: achitarea debitului restant, intr-un mod, sau altul.
Va multumesc. Asa am sa fac, si defapt asa si voiam sa fac pana ce ies din acest impas.
O seara frumoasa, si va multumesc inca o data pt raspunsul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)
Restanta credit bancar claudiaioana27 claudiaioana27 buna,as dori si eu raspuns la intrebare va rog mult sunt intro situatie disperata va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am facut 2 credite de nevoi personale si 2 ... (vezi toată discuția)
Poprire pt un card de cumparaturi neutilizat vio_nn vio_nn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, In 2010 am facut un card de cumparaturi la RBS Bank pe care nu l-am folosit niciodata. Din 2013 primesc notificari ... (vezi toată discuția)