Bună ziua,
Mă numesc Gabriela Bălăceanu și sunt în dificultatea de a vinde un apartament unde unici propietari sunt părinți mei, mama mea este încadrată ca handicap grav cu drept de asistent personal, problema ei este de ordin psihic nemaiputând semna nici un act, eu o reprezint peste tot fiind și unica fică și asistent personal. Ei locuiesc într-un apartament de 2 camere la etajul 4, fără lift. Amândoi fiind bolnavi și bâtrăni mama 77 ani și tata 75, nu mai pot urca și sunt foarte greu de deplasat. Astfel stând lucrurile am hotârât împreună cu ei să vindem apartamentul și să cumpărăm o casă unde să locuim împreună fiind lângă ei tot timpul deoarece mai ales mamei îi trebuie asistență non stop. Azi am fost la notar cu tata și cumpărători și deși am sentință judecatoreasca ca curator am înțeles că nu e suficient și trebuie alta sentință judecătorescă prin care se decide daca pot sau nu vinde apartamentul. Vă rog să mă lămuriți care sunt pasi și dacă ceea ce eu intenționez de a vinde și de a cumpăra altă casă mai mare cu diferența pusă de noi este realizabilă sau nu?
Mostenire dificila
marafx2007
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca exista un mod pentru a rezolva urmatoarea situatie.
Suntem 2 surori. Tata si mama au apartament in coproprietate. Mama a ... (vezi toată discuția)