Buna seara, adevarul este ca totul a inceput ca un ajutor pentru un prieten. Noi acum 2 ani dorea sa cumparam fetitei un apartament si un prieten a venit inplorandu-ne sa il ajutam si sa ii dam imprumut sa-si plateasca un demisol la casa lui si sa o cumparam noi de la administratorul judiciar ca altfel o pierde.
L-am cumparat noi cu 25000 de euro cu angajamentul lui verbal ca il rascumpara de la noi in maxim 2 luni. Peste o luna se fac 2 ani de cand ne rugam de el si ne spune mereu ca asteapta un credit, si cand i-am spus ca il scot la vanzare sa-mi recuperez ce pot din suma, a refuzat sa mai vorbeasca cu noi si nu putem intra nici inauntru ca este incuiat si refuza sa ne dea cheia.
Procesul verbal de licitatie a fost completat in aceiasi zi de un act de vanzare cumparare la un notar la insistentele administratorului, deci eu am si procesul verbal si un contract de vanzare.
Mentionez ca banii i-am dat fara nicio obligatie financiara sau alte servici din partea lui. Trebuia sa ne dea intr-o luna, doua, 25.000 de euro cat am platit noi la licitatie.
Cum pot intra in posesie va rog ?
Pot merge cu un lacatus sa schimb yala ?
Va multumesc !
din moment ce sunteti proprietar, puteti sa faceti orice doriti cu proprietatea dvs, inclusiv sa schimbati yala...daca v-ati intabulat cu dreptul de proprietate, puteti sa vindeti imobilul oricand.
Multumesc, dar am uitat sa fac o precizare. El are in demisol cateva...nimicuri, gen cauciucuri vechi, cateva bare de aluminiu, ca inainte a avut masina de confectionat ferestre de aluminiu. Sigur nu are nimic de valoare...dar daca eu stiu spune ca a avut ...o lada cu aur, iertati-mi gluma. Nu pot avea probleme ? Ce pot face cu lucrurile lui ?
exista vreun act din care sa rezulte ca aceste bunuri ii apartin, respectiv ca are dreptul sa le depoziteze in imobilul dvs? daca nu exista, puteti sa le dati pe usa afara fara niciun fel de riscuri pentru dvs.