avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizarea intarii in incapere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizarea intarii in incapere

Am cumparat ap.la licitatie de la banca. Fostul proprietar nu a vrut sa predea imobilul, am apelat la executor acum avem hotararea definitiva si irevocabila pt.intrarea in incapere. Am mers la ap.cu politia si executorul - fostul proprietar nu a fost acasa, s-a dat un alt termen pentru a intra cu lacatusul autorizat, iar executorul imi comunica ca v-a inventaria bunurile gasite si mi le lasa in custodie. Este posibil asa ceva? Rog un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:28, 10 Martie 2011
Da,executorul judecatoresc a procedat legal.
da , le veti pastra pana vine proprietarul sa le ridice . le puteti depozita undeva in alta parte si il notificati sa le ridice . Corect ar fi sa le dea pe hol ,dar executorii vi le lasa in custodie sa nu dispara bunurile si sa raspunda el.
Da, este perfect legal sa va lase bunurile gasite in custodie. Dvs ati cumparata apartamentul nu si bunurile din acest apartament. Va trebui sa le depozitati in alt spatiu si sa incercati predarea lor catre proprietar. Va sfatuiesc sa faceti si fotografii pentru a demostra gradul de uzura al acstora. iar in procesul verbal sa fie foarte bine descrise bunurle gasite in acel apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,evacuare imobil in lipsa adriana79 adriana79 buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat, am un var care a pierdut un apartament la licitatie. A primit somatie de evacuare, cu data si ora la care trebuie ... (vezi toată discuția)
Apartament achizitionat prin licitatie publica eleneealina eleneealina Buna ziua, as vrea sa achizitionez un apartament scos la licitatie si as fi vrut sa vad apartamentul inainte de a-l achizitiona , dar executoruljudecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)