Am cumparat ap.la licitatie de la banca. Fostul proprietar nu a vrut sa predea imobilul, am apelat la executor acum avem hotararea definitiva si irevocabila pt.intrarea in incapere. Am mers la ap.cu politia si executorul - fostul proprietar nu a fost acasa, s-a dat un alt termen pentru a intra cu lacatusul autorizat, iar executorul imi comunica ca v-a inventaria bunurile gasite si mi le lasa in custodie. Este posibil asa ceva? Rog un sfat. Multumesc.
da , le veti pastra pana vine proprietarul sa le ridice . le puteti depozita undeva in alta parte si il notificati sa le ridice . Corect ar fi sa le dea pe hol ,dar executorii vi le lasa in custodie sa nu dispara bunurile si sa raspunda el.
Da, este perfect legal sa va lase bunurile gasite in custodie. Dvs ati cumparata apartamentul nu si bunurile din acest apartament. Va trebui sa le depozitati in alt spatiu si sa incercati predarea lor catre proprietar. Va sfatuiesc sa faceti si fotografii pentru a demostra gradul de uzura al acstora. iar in procesul verbal sa fie foarte bine descrise bunurle gasite in acel apartament.