avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent,evacuare imobil in lipsa
Discuție deschisă în Executare silită

urgent,evacuare imobil in lipsa

buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat, am un var care a pierdut un apartament la licitatie. A primit somatie de evacuare, cu data si ora la care trebuie sa fie prezent la apartament pt a-l preda. Insa la data respectiva el nu este in tara, iar executorul a zis ca trebuie sa fie acolo sau il aduc ei legat. Mentionez ca in apart respectiv nu locuieste nimeni de mai bine de 15 ani si sunt depozitate cateva bunuri. Cum anume se poate proceda? Sparge executorul cu politia usa? Poate intra in incapere fara vechiul proprietar? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 14:50, 3 Iulie 2012
Executorul impreuna cu politia si un lacatus,intra in casa elibereaza imobilul de ceea ce e in interior si preda imobilul noului proprietar.
am inteles de la o cunostinta ca daca vechiul proprietar nu se conformeaza fiind pt2 saptamani plecat trebuie deschis dosar de evacuare si ceruta autorizarea patrunderii in incapere?
De vreme ce a fost somat sa predea imobiliul probabil ca executorul a obtinut deja autorizarea instantei pentru patrunderea in incaperi si poate evacua si in lipsa debitorul respectiv. Cel mai bine verificati pe saitul judecatoriei de la locul situarii imobilului sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea intarii in incapere pr1272 pr1272 Am cumparat ap.la licitatie de la banca. Fostul proprietar nu a vrut sa predea imobilul, am apelat la executor acum avem hotararea definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Dosar evacuare, atributiile executorului? steaua581 steaua581 Buna Ziua, Din momentul in care ai adjudecat un imobil la licitatie executorul Jud. ce optiuni are de a evacua persoanele din imobil. spre exemplu executorul ... (vezi toată discuția)
Aplicarea sigiliului in cazul unui imobil andrada_sb andrada_sb Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri de la dumneavoastra. In cazul executarii silite ce are ca obiect predarea unui bun imobil, respectiv o casa, dupa ... (vezi toată discuția)