avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Ștergere mesaj
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Ștergere mesaj

Cine mi-a șters postarea din <a href="www.avocatnet.ro/content/for... >?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:00, 3 Decembrie 2014
Mesajul dvs a fost sters de catre unul dintre moderatorii sectiunii respective.

Daca va considerati nedreptatit aveti posibilitatea sa va adresati unui administrator (@Admin) prin intermediul mesageriei private si fara a avea un comportament necivilizat la adresa moderatorilor.
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Ati citit regulamentul de postare? Eu v-am pus doar un fragment. Poate va faceti putin timp sa il parcurgeti inainte de a reclama ceva.
V-am editat mesajul, sunteti utilizator nou si speram sa intelegeti de vorba buna ca pe-aici avem o regula stricta de comunicare: respect reciproc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ma adresez? azkan azkan Buna ziua. Bunicii sotiei mele s-au judecat in jur de 12 ani cu un vecini pentru un pamant asupra caruia aveau amandoi acte, ciudat a fost ca acest pamant este ... (vezi toată discuția)
Furt prima abatere,prejudiciu recuperat ContSters478249 ContSters478249 Bună ziua! Îmi poate răspunde cineva concret ce se va intampla cu mine ,am facut o mare greseala sustragand dintr\'un hipermarket produse in valoare de ... (vezi toată discuția)