Buna seara,
Acum puțin timp am cunoscut pe un site de matrimoniale un tip. Dupa câteva zile am decis sa ne întâlnim. Din păcate nu era tocmai un domn in societate chiar daca asa părea. A fost foarte prost crescut si nesimtit. Dupa întâlnire am plecat acasă, el m a plăcut f mult, chiar prea mult, dar eu l am refuzat dragut,dupa asta tragedia greceasca. M a sunat si încă ma suna de zeci de ori pe zi, pana sa nu i mai răspund m a amenințat cu bataia si violul, m a santajat (daca nu ma vad cu el sa i duc o bere la 2 litri ma nenoroceste), mi a spus ca nu rămâne asa treaba....mi e teama sa ies din casa, nu știu ce sa fac, va rog ajutati ma. Multumesc
Știe zona in care locuiesc, pt ca am luat un taxi împreuna,care din fericire m a lăsat mai departe de casa, el s a purtat ok pana la sf intalnirii, problemele au inceput dupa, la tel.Tel meu nu are blacklist si nici nu pot lua aplicație pt asta, iar operatorul tel degeaba ii restrictioneaza nr, el ma suna de pe multe nr
vad ca ati primit destule sfaturi. eu va sfatuiesc sa fiti mereu in prezenta unui prieten sau o prietena in urmatoarea perioada. a practicat avocatura? agatatul pe net e cea mai mare teapa si uni dintre dvs credeti tot ce vi se spune :) am auzit de cazuri mult mai grave facand aceeasi greseala ca a dvs. crezand ca se intalnesc cu fat frumos si la sfarsit din pacate s-a ales cu un viol.